Sve prednosti pojedinih tipova reklama smo objedinili na jedno mesto i dobili iznenađujući vizuelni efekat. Za ovaj tip reklame sa ponosom možemo reci da je umetnićko delo. Za kreiranje ovakve reklame potrebna nam je i Vaša pomoć kako bi zajednicki pronašli rešenje da Vaša firma po toj reklami bude veoma prepoznatljiva. Kombinujući led rasvetu,led diode i led panele dobijamo savršenu reklamu,koja svojim skladnim kombinacijama boja i svetlosnih efekata,na jednom delu reklame i panelima sa trčećim slovina na drugom delu reklame dobijemo savršen spoj šarenila i pisane informacije o vašim proizvodima ili uslugama. Ovaj tip reklame nazivamo TRI U JEDAN i proizvodimo ih u svim veličinama, jednostrane i dvostrane.

Naše iskustvo u proizvodnji reklamnih led displeja,te i višegodisnji rad na ostalim vrsta ma svetlećih reklama,doprinelo je proizvodnji reklama koje su kombinacija vise vršta reklama.

Sve prednosti pojedinih tipova reklama smo objedinili na jedno mesto i
dobili iznenađujuci vizuelni efekat. Za ovaj tip reklame sa ponosom mozemo reći da je umetnicko delo.
Za kreiranje ovakve reklame potrebna nam je i Vasa pomoć kako bi zajednički pronašli rešenje da  vaša firma po toj reklami bude veoma prepoznatljiva.
Kombinujući led rasvetu,led diode i led panele dobijamo savršenu reklamu,koja svoim skladnim kombinacijama boja i svetlosnih efekata,na jednom delu reklame i panelima sa trčećim slovima, na drugom delu reklame dobijemo savršen spoj šarenila,a i pisanu poruku odnosno informaciju o vašim proizvodima ili uslugama. Mi ovaj tip reklame nazivamo TRI U JEDAN i proizvodimo ih u svim veličinama,kako jednostrane tako i dvostrane.Kontaktirajte nas za vise informacija.