Svetleće reklame su veoma efikasan i dosta jeftiniji način reklamiranja koji je u upotrebi već godinama. Izrađujemo jednostrane i dvostrane svetleće reklame čiji je rok isporuke dva do tri dana. Unutrašnjost reklame osvetljava se led segmentima, što se pokazalo veoma efikasno po pitanju vidljivosti reklame,a i mnogo je dugotrajnije i jeftinije za održavanje od neonskih lampi,koje su sve manje u upotrebi iz već poznatih razloga (često treperenje i pregorevanje neonskih lampi i već poznati problemi sa starterima istih).

Kako i sve ostale,tako i svetleće reklame izrađujemo i montiramo u aluminijski profil. Svetleće reklame su veoma efikasan i dosta jeftiniji nacin reklamiranja,kako na fasadama vaših objekata,tako i unutar njih.
Ovaj vid reklama je u upotrebi vec godinama,samim tim to pokazuje i njihovu efikasnost.
Kod nas možete poručiti jednostrane i dvostrane svetleće reklame i u roku od dva do tri dana mogu vec ukrašavati fasadu vašeg objekta. Za razliku od već navedenih svetlećih reklama kod nas se unutrašnjost
reklame osvetljava  led segmentima,sto se pokazalo veoma efikasno po pitanju  vidljivosti reklame, a i mnogo je dugotrajnije i jeftinije za održavanje od neonskih lampi koje su sve manje u upotrebi iz vec poznatih razloga (često treperenje i pregorevanje neonskih lampi i vec poznati problemi sa starterima istih)
KONTAKTIRAJTE NAS I MI SMO VAM NA USLUZI