Sa ponosom možemo reći da smo prvi koji su osmislili Apotekarski 3D krst koji je znatno jeftiniji od klasičnih apotekarskih krstova i predviđen je za enterijer apoteke. Najbolji efekat postiže ako se postavi u izlog apoteke tako da je okrenut prema ulici. Apotekarski 3D krst radi se u više dimenzija,a preporučujemo model koje je 60 cm sa 60 cm.

Radimo vise tipova apotekarskih krstova za koji Vi treba da se odlucite, zavisi od Vaših potreba i koliki budzet ste predvideli.


                           APOTEKARSKI KRST

Apotekarski krst radimo od aluminijskog eloksiranog profila,a unutrašnjost krsta je popunjena sa 1,2,3 ili više redova dioda,koje kontrolise mikroprocesor i tako se dobijaju željeni efekti,koji krst čine veoma uočljivim pa čak i kad je veoma jaka sunčana svetlost. Krst je OBOSTRANO vidljiv i radi se u više dimenzija.
U krstove je moguće ugraditi led diodni displej,tako da se mogu emitovati komercijalne poruke i moguće je programiranje raznih animacija.                 APOTEKARSKI FASADNI KRST


Apotekarski fasadni krst ne razlikuje se ni o čemu od klasicnog apotekarskog krsta, jedino sto nije vidljiv obostrano,vec je predvidjen da se postavi na fasadu objekta okrenut prema ulici te samim tim je vidljiv samo sa jedne strane.


                   APOTEKARSKI 3D KRST

Sa ponosom mozemo reći da smo prvi koji su osmislili Apotekarski 3D krst koji je znatno jeftiniji od klasicnih apotekarskih krstova i predvidjen je za enterijer apoteke. Najbolji efekat postiže ako se postavi u izlog apoteke tako da je okrenut prema ulici. Apotekarski 3D krst radi se u više dimenzija,a preporučujemo model koje je 60 cm sa 60 cm.