Kolor led displej

Živimo u vremenu kada je veoma teško obavljati bilo koju delatnost a da nemate veoma uočljivu reklamu. Svakodnevno primećujemo sve više i više reklama novije generacije (led displeji) kako krase fasade i izloge naših ulica i gradova.Razlikujte se od drugih i kod nas porucite KOLOR LED DISPLEJ. Kolor led displeji se rade u različitim dimenzijama,kako jednostrani tako i dvostrani. Oni su za nijansu skuplji od standardnih displej-a, ali je to zanemarivo koliki raskoš boja i nijansi poseduju i koliko su uočljivi i koliko više pažnje skreću na sebe. Na kolor led displejima mozete ispisivati tekst,praviti razne animacije,a sto je najvaznije možete pustati i video klipove. Kontaktirajte nas za više informacija.

Led display reklama sa dva reda modula 132 cm sa 36 cm daje više mogucnosti za ispisivanje teksta. Ako tekst ide po celoj visini reklame(36 cm) dobijamo i veliku širinu slova,a samim tim i veliku vidljivost reklame.Tekst se moze ispisivati i u dva reda sa ili bez okvira oko reklame,zatim se moze deliti u vise segmenata,tako da svaki od njih radi posebno sa raznim animacijama.

Led display reklama sa dva reda modula 68 cm sa 36 cm nije velika reklama,ali zahvaljujući visini (36 cm) moze poslužiti za kreiranje dosta lepih animacija i ispisivanje veoma vidljivog teksta. I ovu reklamu,kao i sve ostale radimo jednostrano i dvostrano.

Led display reklame sa tri reda modula 100 cm sa 52 cm moze poslužiti za ispisivanje teksto va u vise redova,a kombinacijom više boja panela(jedan red crveni,drugi red beli, treći red plavi) ili neka druga kombinacija po vašem izboru, dobije se veoma uočljiva i veoma privlačna reklama. I ovo je jedan od primera sa konkretnim dimenzijama reklama,a Vama smo na raspolaganju da nas kontaktirate i da Vam pomognemo oko izbora veličine i boje reklame.